Geçitalan İlkokulu
GEÇİTALAN KÖYÜ GEÇİTALAN KÜME EVLERİ NO 87 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / AĞRI
05398119919

VİZYON

Okul paydaşlarımızın güçleriyle en kısa zamanda ;bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren ;Avrupa Birliiği normlarına eş değer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; 1.sağlam karekterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, 2.insani,milli ve ahlakı değerlerle donanmış, 3.ülkesıne yararlı, okuyan, incelyen, araştıran, 4.milli ve evrensel değerleri tanıyan 5.benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, 6.kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, 7.görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Tam gün

Ders Başlangıcı 08:30 Ders Bitişi 14:30

Uydu İnternet (VSAT)

İl Merkezine 23 km uzaklıktadır. Çevre yolundan 1 km içeridedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Ağrı Merkeze 23 km uzaklıkta Çevre yolundan 1 km içeride 250 nüfusu olan bir köyde bulunmaktadır. Okulumuz adını köyün adından almaktadır.